Pumpen

Tre skoj saker med årets Pumpen:

  1. Den första sökningen på Arthur Percys Vinranka länkade till Kerstins blogg.
  2. Jag sökte som en dåre efter ett kongressprotokoll från 2003. Eftersom Sobernet aldrig fungerar och har en helt oöverskådlig struktur, brydde jag mig inte ens om att försöka leta där, men till sist, i desperation, fanns ju protokollen. Helt chockerande!
  3. Det var roligare med Pumpen innan det fanns datorer och Internet.

Morgan och Elin och Mikkis och Andreas var till bra hjälp. Nu rapporterar Sandan in våra resultat och snart får vi fika! 🙂 Fem personer var vi. Undrar om de räknar poäng/deltagare också?

Visningar: 67

4 kommentarer

  1. Kan man tänka sig. Som av en händelse är faktiskt alla tre bilderna i frågan från min blogg om du tittar noga. Jag är faktiskt väldigt nöjd över att jag kom på att konstruera frågan så med bilder, så att det inte var så lätt att bara googla fram svaren utan vidare kunskaper.

    Annars funderade jag på att ha som ansats för att konstruera Pumpen-frågor att de skulle ha svar som var pinsamma för gamla tanter och farbröder att läsa i telefon. Till exempel kunde man fråga om Pittstim. Det får bli nästa år.

  2. Jo, det var en fiffigt konstruerad fråga, vi pratade om det när vi cyklade hem faktiskt, att den var svår att lösa google-vägen. För nog har Pumpen mist lite av sin charm sen man började sitta med dator!

    Pinsamma frågor är en i sanning genialisk idé. Det bästa vore ju om de ringde in per bildtelefon så man kunde dokumentera graden av rodnade kinder 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.