Sommarkollo

Idag har jag skickat in en anmälan till European Academy of Nursing Sciences sommarskola. Det verkar vara ett bra upplägg med tvåveckorskurser varje sommar under tre år. Det är på olika ställen varje år, och i sommar är Åbo värdar. Det är helt gratis – om man kommer med står EU för fiolerna.

Det skojiga med den här utbildningen är att den inte bygger på meriter, som allt annat inom universitetsvärlden. I stället är det ett slags lotteri, där man drar en deltagare från varje EU-land. Om alla platser inte fyllts då, lottar man bland de övriga länderna. Här spelar antal publikationer ingen som helst roll!

Besök: 24

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.