I köket

Så här ser det ut i ett av våra köksskåp i den nya lägenheten. Den nedre sladden går till den avocadofärgade diskmaskinen och den övre försvinner in i skafferiet, passerar tre hyllor där och dyker sedan upp ovanpå arbetsbänken, så här:

De elektriska installationerna är som du ser gjorda på temat Hellre än bra (och i badrummet är det ännu värre). Vi har i alla fall goda förhoppningar om att få det fixat så småningom, hyresvärden är vettig.

Visningar: 49

4 kommentarer

  1. Men stackars, ni har ju exakt samma gräsliga kakel som i mitt kök. Det gör nästan ont i kroppen att titta på det. Jag försöker låtsas som det inte finns. Det köket är renoverat 1981, fast inte med avocadogröna utan lejongula vitvaror. Men från vilket år är lägenheten? Ge mig mer detaljer!

  2. Visst är det förfärligt! Vi har funderat på två lösningar (om vi inte får byta ut det förstås):

    a) måla över med särskild kakelfärg
    b) självhäftande vit plast

    Annars är köket fint – originalinredning, platsbyggd (men lite söndersågad på vissa ställen men vi har lite planer om vilka vi ännu inte är ense).

    Huset är byggt 1963 eller 1964. Vi har ett källarförråd som är stort som ett ordenshus, och vardagsrum och matsal i fil. Mer foton kommer!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.