Antikvariat

Umeå har fått ett till antikvariat! Bothnia, som tidigare låg i Vännäs och ännu tidigare i Umeå, finns sen ett tag Väst på stan, på Brogatan 5. Vi var dit idag, de har ett riktigt bra sortiment av konst- och porslinslitteratur. Dagens fynd: Porslinet från Karlskrona / Erika Philipson och Sillgott / Asta Östenius och Ingrid Persson.

Umeå är över huvud taget en antikvariatstät stad. Förutom Bothnia finns h:ström (extra mycket skönlitteratur och humaniora) och Mingus (politik, samhälle och dessutom massor av grammofon- och cd-skivor). Ett extra plus med Mingus är att de delar lokal med det trevliga bokcafét Pilgatan och att det är vårt närmaste antikvariat.

Vårt våffelgräddande idag höll på att gå i stöpet för vi hittade varken våffeljärnet eller sladden till våffeljärnet. Men bägge dök upp så småningom ur var sin flyttkartong. Gott.

Visningar: 59

2 kommentarer

  1. Jo, om våffeljärnet och brödrosten har samma sladd och våffeljärnet bor i pannskåpet och sladden och brödrosten bor ovanpå kylskåpet. Då hamnar våffeljärnet med pannorna och sladden tillsammans med brödrosten och bakformarna! Lätt som en plätt. Eller en våffla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.