Påskstädat

Det är inte klokt så länge det tar innan vi får ordning efter flytten. Ur vissa vinklar är några rum åtminstone ganska fina nu. Sovrummet är bäst hittills. Solfjädern-stolarna var bedrövligt dassiga, men en omgång Vim på dem gjorde verkligen susen! Nu väntar vi bara på att få klä om sittgruppen.

Biblioteket.

Matsalen.

Besök: 47

2 kommentarer

 1. Hej Anders!
  Så fantastiskt att jag kan få se ur fint ni har fått det i er nya lgh trots att jag befinner mig i det mörkaste Afrika (som inte är så mörkt men dock mulet idag, men igår sken solen från en nästan klarblå himmel och termometern – om man hade haft en sådan – skulle nog ha visat på över 30 grader…)
  Stor kram och hälsa Daniel!
  /Afrika-Maria

 2. 🙂 Visst är det magiskt med internet! 30°C låter fantastiskt. Vi har mulet, precis på noll och det singlar ned stora, ulliga lappvantar som gör allt blött och vått. Jag och Chim-Chim har ätit lunch på stan och jag höll på att frysa ihjäl när jag cyklade tillbaka hit upp på jobbet!

  kram,

  Anders

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.