Trädgård i Norr

Vi tog en första-maj-promenad och tittade på allt som äntligen börjat växa. I Trädgård i Norr, som förresten ursprungligen planerats av trädgårdskändisen Ulf Nordfjell, växte det krokusar bland buskarna. Lila vårtjut bland alla brungrå löv.

Dammen i Trädgård i Norr.

Favoritträdet! Under fnaset är barken som mjukt, svalt siden.

När jag letade länken till Trädgård i Norr hittade jag Umeå kommuns park-sidor och upptäckte till min förvåning att det finns ett rosarium i stan, borta vid Hedlundaskolan. Det måste vi undersöka nån dag! Jag brukar klaga på att stan inte har några riktiga parker, men jag får nog ta tillbaka det i så fall.

Visningar: 31

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.