Varumärkesmiddag

Börjar man leta är det inte klokt så många firma- och varumärken det finns.

Till och med på en så enkel middag som den här.

Uppstekt fläskpannkaka (egen produktion), lingonsylt (Torsfolk) och rårivna morötter (Ekolådan) serverad på tallrik (Rustik av Britt-Louise Sundell, Gustavsberg), äten med bestick (Thebe, Gense).

Till detta ekologisk mellanmjölk (Norrmejerier) i glaset Kartio (Iittala, design Kaj Franck) och messmörsstut med herrgårdsost (Milko, Norr?, Norrmejerier). Läsning: tidningen Ernie från Egmont förlag.

Uppstekt fläskpannkaka är djäkligt gott, faktiskt.

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.