Reafynd delux

DSC00614

Ja – det var verkligen Sveriges största prissänkning på länge. Nämligen:

DSC00615

Det som egentligen hänt är att Hemköp här i stan stänger igen för gott. Det är synd eftersom de har haft lite kul eko-grejor som inte funnits på andra ställen. Sen har de öppet längre än vår vanliga affär också.

Men realisation, det var det! De har haft halva priset på allt hela dagen. Jag kom strax före stängningsdags, och då var hyllorna så här tomma:

DSC00612_2

Jag impulsfyndade ischokladsformar, knäckformar (960 stycken), wettex-trasor, paketinslagningspapper, askorbinsyra, brunt senapsfrö och blomjord – allt för 112:50 vilket belopp jag också tjänade. Om jag nu gjorde det. Brunt senapsfrö?!?

DSC00613_2

Över huvud taget var det en märklig känsla att vara i en utplockad butik. Undrar vad de gör av kassaapparaterna, förresten.

Visningar: 77

4 kommentarer

  1. Jag har en än så länge. Fast den är dysfunktionell (den skriker när den skriver kvittot, något har skurit tror jag) och ska nog utrangeras. Sen har jag ett gäng räknemaskiner, men de är inte lika roliga förstås.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.