Sista ridskolan i vår

image
Åh, vilken häst hon är, Carisma. Jag valde henne på den ordinarie lektionen idag också. Sur och vresig i hovslagarspiltan, koncentrerad och behaglig på banan. Sista gången för terminen – det regnade så det blev inte utridning som vi hade hoppats. I stället fick vi rida dressyrprogram i grupp (fyra och fyra). Carisma och jag var i täten i vår omgång. Svårt men lärorikt. Jag hade lite problem med vägarna, men mina tempoändringar är mycket bättre än vad de varit tidigare.
Dagens stora sorg är att vår ena fröken, Sofia Hallgren, inte ska ha oss nästa termin. Hon är bra på att ge beröm, vilket jag tycker mycket om att få, så jag kommer verkligen att sakna henne.
Jag har lärt mig massor på det här året. När jag red upp i fjol vid den här tiden kunde jag inte…

 • Tempoändringar
 • Göra prydliga halter
 • Rida lätt
 • Ha en korrekt sits
 • Stå i lättsits
 • Galoppfattningar
 • Trava och galoppera utan stigbyglar
 • Ställa hästen
 • Framdelsvändningar
 • Alla ridvägar
 • Hoppa hinder

Mål för nästa termin:

 • Fatta halvhalter
 • Hoppa högre
 • Få öva mer på sidvärtes rörelser
 • Noggrannare vägar
 • Sitsövningar

Visningar: 35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.