3 kommentarer

  1. Det finns så mycket man undrar över. Varför finns en nästan tom bokhylla med tre böcker, varför finns ett tomt skåp och varför tittar snubben ner så mycket när han snackar? Tänk om man finge se en riktig Anders av kött och blod i fina 50-talslägenheten tala om forskningen istället.

  2. Kerstin: Jo, jag vet. Tyvärr erbjöd filmbolagets (eller vad man nu ska kalla det) gratistjänst ett väldigt begränsat urval av miljöer. Och jag har alldeles för mycket rampfeber för att framträda själv.

    Linus: Smickrare där 🙂 Nä, faktiskt inte, men jag lade in ganska mycket extrarörelser som jag tyckte var sådana jag gjorde själv i vanliga fall. Kul att det märktes!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.