Första Deweyklassade boken

Umeå universitetsbibliotek har sedan nyår, som många andra forskningsbibliotek, bytt klassifikationssystem från Klassifikationssystem för svenska bibliotek till det mer internationella Dewey Decimal Classification. Över landet gör man lite olika, men här i Umeå ändrar man också sättet man ställer upp böckerna på. Det har varit urdåligt med information om det på bibliotekets hemsida, men det verkar som de gör två sviter i hyllorna – en med den gamla klassningen och en med Dewey. Och det här var mitt första lån efter nyår, vilket råkade bli en sprillans ny, Deweyklassad bok!

Visningar: 34

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.