Denver och förberedande hoppning

Jag red Denver igår när vi hade förberedande hoppning. Faktiskt första gången jag red honom, men han var överlag en kul bekantskap. Möjligen lite trög att få igång i framskrittningen, men pigg och alert i övrigt.

Det var en lite ovanlig förberedande-lektion när vi övade balans. Varv på varv på varv i trav innanför fyrkanten med volter vid B och E – otroligt nyttigt att öva på att styra och stå samtidigt. Sedan travade vi i lättsits med armarna utsträckta utan att hålla i tyglarna (de låg hopknutna framme på mankammen) och galopperade sedan på samma vis (fast med tyglarna i ena handen). Jätterolig lektion!

Visningar: 41

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.