Kretong

Ett helt rum med fem sådanahär ställningar fullproppade med möbeltyger. Massor av fantastisk blommig kretong och den här sanslöst snygga möbelsammeten från Andrew Martin. Jag vill ha sådana soffkuddar.

UPPDATERING:

Tyget hetar Vita och är döpt efter Vita Sackville-West, framträdande författare i Bloomsburygruppen och framför allt legendarisk trädgårdspersonlighet från Sissinghurst. Andra tyger i kollektionen heter till exempel Virginia (efter dito Woolf), Sackville (efter Vita) och Forster (efter författaren E.M. Forster) och har alla koppling till Bloomsburygruppen. Så skojigt! Det gör att jag ännu hellre vill ha soffkuddar i mönstret!

Visningar: 51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.