Flyg är så uselt

Varje gång jag flyger så påminns jag om varför flyget är ett så gräsligt färdsätt. Långa köer, långa avstånd, obegripliga självbetjäningssystem, närgångna säkerhetskontroller och, värst av allt, en enorm miljöbelastning. Allt detta för att tjäna några ynka timmar på ett helt liv.

Och till på köpet verkar SAS, i dessa konkurstider, ha lejt ut flygningen till Air China. Kommer vi ens fram?

Tåg är så mycket bekvämare.

Visningar: 44

1 kommentar

  1. Inte helt sant Anders =) som du vet så flyger jag en del, och anledningen till att dom har en Air China där är att det är en kopplad flygning från Kina och vidare till Umeå. Numera lastas kineserna i stora horder över hela världen och dom ska hitta vidare till sin inrikesflygning när dom landat i Sthlm. Tror absolut inte Air China skulle flyga själva inrikes i Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.