Balticgruppen

En lustig grej. Jag har haft fem besök av kompisar som har tittat på mitt nya jobb. Tre av dem har förvånat noterat att Balticgruppen och inte Akademiska hus äger byggnaden jag arbetar i. Jag har bara svarat “Jaha?” men alla tre har varit riktigt förbryllade över detta. Så jag var tvungen att undersöka saken lite mer.

Tydligen ingår det här huset, som är sjukhusets gamla geriatriska klinik, i fastigheten Sofiehem 3:10 tillsammans med patienthotellet. Landstinget ägde bägge dessa hus och har sålt dem till Balticgruppen, som förresten också äger administrationsbyggnaden och de två bostadshus (Sofiehem 3:4) som man åker förbi på väg till cykelbron Svingen. Så nu vet vi det.

Visningar: 79

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.