Provning och förmiddagskaffe

Anna var förbi och gjorde första provningen av sin examensklänning idag. Vi fikade goda pepparkakor som hon och Björn hade gräddat. Porslinet är Blå Blomst från Kongelig Dansk Porcelainsfabrik. För att vara ett finporslin är det faktiskt väldigt tåligt och godset är av bra kvalitet. Vi dukar inte med det så där jätteofta, men idag hade vi har storfrämmande!

Nu ikväll har vi varit hos Patrik och kollat på hysteriskt roliga avsnitt av Little Britain (sådana vi inte hade sett) och filmen Hairspray (som vi inte heller hade sett). Den var kul och stampa-takten-vänlig, men som skildring av rasmotsättningarnas USA eller, för den delen, av tidigt sextiotal funkar lyckas den bara halvdant (op-konst-klänning 1962? Hallå?).

Besök: 31

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.