MMS (tror jag)

Min mobiltelefon är av enklast möjliga modell och har ingen färgskärm, direkt.

Sista tiden, i synnerhet under nyårshelgen, har jag fått massor av anonyma SMS där det bara står Meddelandet kan inte visas. Man får inte ens veta från vem meddelandet kommer. Jag misstänker att det är någon som skickar MMS till mig, men att de stoppas av teleoperatörerna på grund av min mobiltelefons tekniska tillkortakommanden.

Vem du än är, snälla, sluta skicka sånt jag inte kan läsa! Jag blir bara nyfiken och frustrerad.

Visningar: 63

6 kommentarer

  1. 🙂 Det har typ kommit 30 stycken bara i december! Det allra konstigaste är att somliga av dem kommer fram och andra fastnar på vägen. Mycket egendomligt är vad det är!

  2. Man kan välja om man vill skicka MMS:et med högupplöst bild eller inte, min gamla telefon kunde inte ta emot högupplösta bilder. Det är nog samma problem för dig säkert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.