Julens bokklappar

Alfredson, H, Lindemans låda [Ljudupptagning], p 2008.

Andersson, S-I, Brev från min trädgård, 2008.

Approaching the millennium / Deborah R. Geis and Steven F. Kruger, editors., c1997.

Hergé, Tintin i Tibet, 2005.

Hergé, Tintin och alfakonsten, 2005.

Le Clézio, J-M, Vandrande stjärna, 2008.

Merceron, D. L., Lanvin, 2007.

Ramel, P, Håll musiken igång! [Ljudupptagning (CD)], 2008.

Svensk keramik under 1900-talet / Bengt Nyström …, 2008.

Visdomsboken / urval och arrangemang: Helen Exley, cop. 2000.

Visningar: 65

7 kommentarer

  1. Efter att precis ha flyttat bohaget så är jag numer skeptisk till att ha många böcker. I alla fall av romankaraktär. Få man läser om, det finns ju så många nya spännande… Puss!

  2. Vi bara fortsätter samla på oss, trots att vi också snart ska flytta! Men visst är det så att vissa böcker blir hyllvärmare, men jag kan ändå läsa om rätt mycket (för jag minns så sällan vad de egentligen handlar om) 🙂

  3. Svensk keramik under 1900-talet fick jag också. Böcker om formgivning och arkitektur blir aldrig hyllvärmare. Dem använder man ju var och varannan dag! Förresten fick jag en annan bok om formgivning som jag tror kommer att göra dig grön av avund. Jag ska nog blogga om den idag.

  4. Använder ni verkligen dem var och varannan dag? Impressive. Fast jag läser ju om scrapbooking på olika sätt varje dag. Kanske lite samma.

  5. Jo, men, viss facklitteratur åker ju faktiskt in och ut i hyllorna hela tiden, det gör den ju. Keramikboken var faktiskt Daniels, likaså Brev från min trädgård och Lanvin-boken. Nu blev jag nyfiken på Kerstins formgivningsbok! 🙂

  6. När jag för några månader sedan rensade ut 11 hyllmeter facklitteratur konstaterade jag att det jag fortfarande hade mest användning av i bokväg var just litteraturen om formgivning och arkitektur. Att jag verkligen använder den och kan kolla på bilder och sånt som man inte alltid hittar på Internet. Och eftersom jag bloggar så mycket om formgivning och ständigt är på jakte efter saker på Tradera så slår jag nog upp något nästan varenda dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.