Matlagning i sportstugan

Vi har jobbat som djur de sista dagarna och anlagt en nästan nio kvadrat stor rabatt. Daniel har grävt mest och jag har grävt lite och stått för matlagningen och disk. Det är skoj att laga mat på vedspis och pannkakorna blev vansinnigt goda. Däremot tog det en väldig tid att få vattnet att koka för spaghettin! Och att göra upp eld är rätt svårt – men jag använder den strategi mamma och pappa (vedeldare) lärt mig, även fast jag aldrig någonsin gjort upp eld hemma hos dem.

Visningar: 66

5 kommentarer

  1. Kan ni inte koka upp bara litet vatten i kastrullen på vedspisen, och resten i elektrisk vattenkokare? För el har ni väl? Ser en micro där. Sen häller man över det kokande vattnet i kastrullen. Så gör jag även på vanlig elektrisk spis.

    Fin grå nyans på luckorna! Utsökt!

  2. Ja, alltså, den här elektronugnen har inte vi ställt dit – jag bojkottar den och dess farliga strålar, och vi har tänkt ställa in den i skafferiet så fort vi får dit hyllorna igen så syns den åtminstone inte. Elektrisk vattenkokare kan jag däremot tänka mig.

    Luckorna är jättefina! De är faktiskt i otroligt bra skick.

  3. Jo, det är ett riktigt fint kök 🙂 Bänken är väldigt låg, men varvar man med att göra vissa saker vid köksbordet fungerar det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.