Ptro!

Idag har jag avlagt prov på Hippologum för att få börja i en nästan-nybörjar-kurs i höst. Jag kunde sitta upp, skritta, trava, rida lätt, galoppera och sitta av. Det räckte för att anses ha klarat provet. Däremot förstod jag ingenting av ridvägarna och volter och sånt, men det är ju därför jag ska börja ridskola. Extra tack till Susanne, Maja, Bjerre, Anna och, förstås, Carisma för all hjälp!

Visningar: 56

4 kommentarer

  1. Åh, vad kul! Carisma är fin, men du märkte kanske att hon inte gillar att bli borstad och sadlad… Är du helt säker på att du inte kommer att hamna i min grupp? Det hade varit så roligt! 🙂

  2. Jo, hon var påtagligt irriterad i boxen faktiskt. Försökte nafsa mig i ryggen ett par gånger också! 🙂

    Det är nog lördagsmorgnarna som gäller för mig (men kan du inte byta grupp?).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.