Jag har deklarerat på riktigt

image

Deklarationen är alldeles för allvarlig för att reduceras till ett SMS. Och den korta cykelturen till skattekontorets brevlåda är ett utmärkt tillfälle att fundera över den tidlösa sanning som säger oss att höga skatter är bra skatter.

Visningar: 44

2 kommentarer

  1. Jag håller med . Det värsta att Eu styr mera och mera . Regeringarna i Eu-länderna kommer att få släppa över allt makt till Eu.Vi i Eu-länderna kommer att leva under en liknande diktatur. Eu vill ha ett kontaktlöst Eu-stat och alla räkningar ska betalas på nätet och alla deklarationer måste betalas på nätet. Så ditt foto är mycket betydelsefullt för vi som vill skicka deklarationen med " snigel" post.

  2. Ursäkta allt som man kunde utföra genom att skicka snigelpost kommer att förbjudas så alla postlådor kommer att komma bort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.