Rêve de Luxe

Jag är på EANS-konferens i Leuven utanför Bryssel nu och bor på ett jättefint hotell/B’n’b som heter Rêve de Luxe. För de icke-frankofona, och för de frankofona som liksom jag behövde slå upp rêve, betyder det ungefär lyxdröm. Och det stämmer. Tvålarna kommer från italienska Etro, prydnadskuddarna på min säng har broderade briljanter (nåja, glittriga stenar) och jag har badkar med idel fluffiga frottéhanddukar, frottétvättlappar, frottétvätthandske, frottébadmatta och frottébadrock med frottétofflor på rummet. Makalöst. Och de har bara en handfull rum och en förtjusande frukostmatsal.

Vi hade tänkt boka på det vanliga konferenshotellet men Magnus tyckte att vi lika gärna kunde prova någon annanstans. Ett utmärkt val!

image image image

Visningar: 55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.