Mozzarella, palt och AACR2

Hittade ett paket utgången Mozzarella i kylen. Förpackningsindustrin firar nya triumfer: nu för tiden blåser paketen upp sig vid utgångsdatumet så man ska observera att något är på tok. Se bara här:

Har planerat rekryteringen av föräldrarna idag. Jättegott förmiddagsfika fick vi också, och jag anammade herr-traditionen på institutionen, nämligen att klä upp sig lite extra på fredagarna (på de flesta andra arbetsplatser är fredagar lite mer casual, men inte här!).

Ikväll ska jag sitta i soffan och läsa The true history of AACR2, 1968-1988 : a personal memoir / by one who was there.

Men först palt. Från Strycksele, de är den enda paltfabrikör som inte har E621 i sina paltar. Jag upptäckte precis dessutom att de tillverkas av ett företag som helägs av Öppen Gemenskap, en organisation här i stan som arbetar bl.a. för missbrukare. Tänk så roligt med ett icke-kommersiellt paltalternativ!

Visningar: 53

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.