Döspännande

Läser Skumtimmen av Johan Theorin, fick den när vi bytte julklappar på jobbet. Britt-Inger sa att jag inte skulle kunna lägga ifrån mig den när jag väl börjat, och det stämmer. Jisses, så rätt hon hade.

Boken handlar om en alkoholiserad sjuksköterska, Julia, som med mer eller mindre mystiska ledtrådar och tips från sin öländske far, Gerlof, försöker ta reda på vad som egentligen hände höstdagen i början av 70-talet då hennes son, Jens, plötsligt försvann på Öland. Han troddes vara drunknad, men mer och mer tyder på att det inte gick till så. Otroligt kuslig och otroligt spännande.

Visningar: 44

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.