Två krubb

image image

Igår åt jag på Frituur Tiense Poort. Frituur betyder typ korvkiosk tror jag. Inga grönsaker så långt ögat nådde, men rostad lök. Stripsportionen var uppskattningsvis 1½ gång så stor som en svensk dito. Men det var helt ok.

Och till lunch idag fick vi det här:

image

Det är något slags kyckling(?)pirog med långkokswokade grönsaker och sötsur sås. Lite egendomligt men ok smak.

Innan lunchen gick jag och Magnus på en liten promenad inne på sjukhuset. Deras centralhall var väldigt övertygande, i två plan, luftig sjuttiotalsarkitektur och en rulltrappa.

image

Efter lunch hade tredjeårsstudenterna posterpresentationer. Ett rasande tempo, en minut var hade de. Somliga var väldigt fyndiga och övertygande. På det följde en traditionell postersession där vi fick poängsätta och rösta fram posterprisvinnaren som uppvaktas i morgon kväll på galamiddagen.

Här tittar Irmela på Efis poster. Hon har gjort en delphistudie om kvalitetsindikatorer inom intensivvård. Hon är riktigt duktig, Efi Evangelou, härom året fick hon British Association of Critical Care Nurses pris för lovande ung forskare. Imponerande!

image

Visningar: 65

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.